SİVAS / MERKEZ - Alahacı Ortaokulu

Haz

Okulumuz sınıf öğretmeni Gökhan GENÇ'in organize ettiği  satranç turnuvası yapılmıştır. Yapılan turnuva büyük bir ilgi ile takip edilmiş ve kazanan öğrenci ödüllendirilmiştir. Yapılan bu organizasyonda devamlı emeğini eşirgemeyen Gökhan Hocamıza teşekkür ediyoruz.

May

Sivas Merkezini gezen kulüp öğrencilerimiz, gezi kulübünde olmanın avantajlarının tadını çıkarıyorlar. Altın Çağda Bilim Müzesi, Sivas Kongresi Müzesi, Tarihi Kent Meydanı, AVM, Sinema vs. gezdikleri alanların sadece bir kaçı.

May

İletişim ne sadece sözden ne de sadece yazıdan ibarettir. İletişim insanların karşısındakini her yönü ile anlamasıdır. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Tuba SÜDÜPAK bu farkındalığı kazandırmak için  5/A sınıfı Öğrencileri ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Bu duyarlılığından dolayı öğretmenimize Alahacı Ortaokulu olarak teşekkür ediyoruz.

Nis

DKAB Öğretmeni Tuba SÜDÜPAK rehberliğinde 5-6-7-8. Sınıflarda çocuk ihmal ve istismarı konusunda farkındalık oluşturuldu.

Nis

Okulumuzun fiziki şartlarını iyileştirmek için devamlı çalışan başta Okul Müdürümüz Vahdettin POLAT´a, Müdür yardımcısı Akif ÇETİN´e, Köy Muhtarımız´a ve İŞKUR Elemanlarına vermiş oldukları emeklerinden dolayı teşekkürler.

Turnuvalar.